srijeda, 1. lipnja 2016.

KOLAČ SA JAGODAMA

Sastojci
petit keksa
KREMA:
7 dl mlijeka
5 žlica šečera
2 vrečice Pudinga vanilin Dolcela
12,5 dkg margarina
5 žlica mljevenog petit keksa
jagode
malo mljevenog petit keksa
Priprema
1.
U tepsiju uzdignutih rubova veličine 20x25 cm složite red petit keksa.
U 5 dl mlijeka dodajte šećer te stavite na vatru. U 2 dl mlijeka izradite prah pudinga te ga ukuhajte u toplo mlijeko. Skuhajte puding te sklonite s vatre. U vruće umiješajte margarin te podijelite na 2 dijela. Jedan dio ostaje žut, a u drugi dodajte mljevene petit kekse.
2.
REDOSLIJED SLAGANJA:
petit keksi- fil s keksom-jagode.žuti fil- mljeveni petit keks
Posluživanje
Ohladite , narežite i navalite!


Izvor: coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar