nedjelja, 26. lipnja 2016.
NAJBOLJI BISKVIT ZA SVE TORTE
Kora za sve vrste torti, najednostavnija, a najbolja. Izdasna, meka, socna..
Sastojci
5 kom
jaja sobne temperature
5 kasika
vode
180 gr
secera
200 gr
brasna
1 kesica
praska za pecivo
Priprema
1
Jaja pjenasto umutiti, dodati 5 kasika vode i nastaviti mjesati mikserom. Polako dodavati secer uz neprekidno mjesanje. Ugasiti mikser. Dodati brasno koje ste prethodno pomijesali s praskom za pecivo i umutiti pjenjacom dok se smjesa ne sjedini.
2
Smjesu istresti u kalup za pecenje, moj je okrugli, 27 cm, dno obloziti papirom za pecenje. Pecnica mora biti zagrijana na 180° , staviti koru i peci oko 25 minuta. Kada se ohladi, koru mozete isjeci na dva tri dijela, i dobit cete 2-3 kore.
Posluživanje
Jos vam samo trebaju kreme, i torta gotova
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
Nema komentara:
Objavi komentar