nedjelja, 26. lipnja 2016.

NAJBOLJI BISKVIT ZA SVE TORTE



Kora za sve vrste torti, najednostavnija, a najbolja. Izdasna, meka, socna..
Sastojci
     5 kom
    jaja sobne temperature
     5 kasika
    vode
     180 gr


   
secera
     200 gr
    brasna
     1 kesica
    praska za pecivo
Priprema
    1
    Jaja pjenasto umutiti, dodati 5 kasika vode i nastaviti mjesati mikserom. Polako dodavati secer uz neprekidno mjesanje. Ugasiti mikser. Dodati brasno koje ste prethodno pomijesali s praskom za pecivo i umutiti pjenjacom dok se smjesa ne sjedini.
    2


   
Smjesu istresti u kalup za pecenje, moj je okrugli, 27 cm, dno obloziti papirom za pecenje. Pecnica mora biti zagrijana na 180° , staviti koru i peci oko 25 minuta.  Kada se ohladi, koru mozete isjeci na dva tri dijela, i dobit cete 2-3 kore.
Posluživanje
Jos vam samo trebaju kreme, i torta gotova

Nema komentara:

Objavi komentar