petak, 24. lipnja 2016.

MALA ČOKOLADNA TORTA NA BRZAKA


SASTOJCI
• 30 g kakao praha
• 90 g brašna
• malo soli
• pola kašičice praška za pecivo
• 20 g šećera ili prstohvat stevije (imajte na umu da je stevija daleko slađa od šećera i da vam treba znatno manja količina)
• 6 kašičica kokosovog ili biljnog ulja
• 80 ml mleka po izboru (pirinčano, kravlje, bademovo)
• pola kašike ekstrakta vanilije


PRIPREMA
Pomešajte suve sastojke.
Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte.



Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite oko 14 minuta u rerni zagrejanoj na 170 stepeni.
Ukoliko želete da je dekorišete, čokoladna glazura je idealno rešenje.

Izvor: http://www.pressonline.rs/

Nema komentara:

Objavi komentar