petak, 3. lipnja 2016.

KOKOS TORTA

Sastojci
4 jaja
30dag Šećera ( kristal)
6žlica vrele vode
20dag oštrog brašna
1/2 Praška za pecivo Docela
malo ruma
KREMA:
1 Pudinga vanilin Dolcela
1/2l mlijeka
1 margarin
20dag šećera u prahu
10dag Kokosovog brašna Dolcela

Priprema
1.
TIJESTO:
Pjenasto umutit žumnjke sa šećerom postupno dodavajuci vrelu vodu.Dodati brašno pomiješano sa praškom za pecivo.Na kraju lagano umiješati snijeg od bjelanjaka.Ispeći biskvit u dobro namaštenom većem limu.Rezati na tri djela i mociti rumom.
2.
KREMA:
Skuhati puding od vanilije u pola litre mlijeka.Margarin dobro izraditi sa šecerom u prahu.Kada se puding ohladi ,dodati margarin i malo kokosovog brašna
3.
SLAGATI:
Biskvit,Krema,biskvit,krema,biskvit,krema,kokosovo brasno


Izvor; coolinarika.com

Nema komentara:

Objavi komentar