![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYNCC7jUuBWSglhRX_Dzdc7jfTPLnK2yDND76q0B6kutjSm-aeqQWHCpOKfAwO_1sKRQjK6k1AbcT4pIZz1KBIovBTG0bxZN8jeOUWoWGtwlxrujbujXjn6BBBN0MqkSxiLbdSSe7x98gK/s400/11.jpg)
15 dag maslaca
10 dag šećera
3 žumanca
15 dag mljevenih badema
10 dag brašna
NADJEV
1 kg jabuka
1 limun
KREMA
5 žumanaca
20 dag šećera
6 žlica gustina
7 dcl mlijeka
2 žličice vanilin šećera
SNIJEG
8 bjelanaca
25 dag šećera u prahu
PRIPREMA
1.
Biskvit
2.
Zamijesiti sve sastojke i peći 20 min na 180 C.
3.
Nadjev
4.
Naribane jabuke s sokom jednog limuna pirjati 10-ak do 15 minuta.
5.
Krema
6.
Od navedenih sastojaka skuhati kremu i pustiti da se malo ohladi.
Snijeg
8.
Istući čvrsti snijeg od bjelanaca s šećerom.
9.
Priprema
Na mlako tijesto staviti mlake jabuke, mlaku kremu i snijeg od bjelanaca te zapeći 15-ak minuta na 180 C.
http://www.coolinarika.com/
Nema komentara:
Objavi komentar